KIRMIZI BALIGIN MACERALARI ...

24 Kasım 2006

Yolculuk hazırlıkları

Kırmızı Balık 29 Kasım Çarşamba günü Türkiye'de sevenleriyle buluşmak üzere yola çıkıyor! Yolculuk öncesinde Kırmızı Balık yoğun şekilde eşyalarını toplamakla uğraşıyor. Kıyafetlerinden de oyuncaklarından da vazgeçemeyen Kırmızı Balık'ın bugünlerde en büyük derdi bavullara sığabilmek. Kırmızı Balık annenin topladığı bavulları sürekli kontrol ediyor ve sıklıkla beğenmediği şeyleri bavuldan çekip çıkarıveriyor. Yolculuk hazırlıkları "annenin 2 saatte doldurduğu bavulu Kırmızı Balık yarım saatte boşaltırsa yola ne zaman çıkabiliriz" şeklindeki bavul problemlerini çözmekle geçiyor :) Neyse ki birkaç gündür yoğun şekilde çalışan Kırmızı Balık hazırlıklarını neredeyse tamamladı.
30 Kasım akşamı Türkiye'de görüşebilmek ümidiyle...

Not: Problemin çözümü: Bavullar Kırmızı Balık uyuduktan sonra toplanırsa 29 Kasım'da yola çıkılabilir :)

2 Yorumlar:

Blogger Aysin dedi ki...

Kirmizi balik seni simdiden cok ozledik bile. Biz geldigimizde sen kocaman olacaksin. Hatta bana gore konusabilirsin bile. Umarim yolculugunuz iyi gecmistir. Sizi ozleyecegiz ama burdan senin haberlerini takip edecegim. Seni cok cok opuyoruz.

12:58 ÖÖ

 
Blogger Laurel dedi ki...

Cok tesekkur ederiz. Kisa bir ara verdik ama yakinda haberlerimizi buradan paylasmaya devam edecegiz. Biz de sizleri ozledik. Gorusmek uzere...

7:33 ÖÖ

 

Yorum Gönder

<< Home